Advertisement

Σεισμοσ Κινα - Αυξάνονται οι νεκροί και οι τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό στην κίνα (pics&vid).

Σεισμοσ Κινα - Αυξάνονται οι νεκροί και οι τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό στην κίνα (pics&vid).. Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 134 τραυματίστηκαν όταν ισχυρός σεισμός 6 βαθμών έπληξε την επαρχία σετσουάν της νοτιοδυτικής κίνας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τον. Ο σεισμός ήταν ο τρίτος ισχυρότερος σεισμός που καταγράφηκε από το 1900. Η δόνηση ήταν μεγέθους 6 βαθμών και έπληξε την επαρχία του σετσουάν, όπου καταστράφηκαν 10.000 κατοικίες. Την ίδια ώρα, ένας δεύτερος ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στη βορειοδυτική κίνα και συγκεκριμένα στην απομακρυσμένη περιφέρεια σινζιάνγκ. 13 νεκροί και ζημιές σε πάνω από 20.000 σπίτια από τα 6 ρίχτερ.

Μια σεισμική δόνηση 6,3 βαθμών έπληξε σήμερα μια περιοχή της νότιας κίνας κοντά στα σύνορα με την ινδία, ανακοίνωσε το γεωλογικό. Ο σεισμός ήταν ο τρίτος ισχυρότερος σεισμός που καταγράφηκε από το 1900. Ισχυρός σεισμός στην κίνα που αφήνει νεκρούς και τραυματίες. Μη χάσετε το θεμα που κυκλοφορεί. Ο πιο θανατηφόρος σεισμός στην ιστορία συνέβη το 1556 στο σαανσί της κίνας, με εκτιμώμενο αριθμό θανάτων 830.000.

Με πέδιλα, φούστα και γραβάτα ο πρωθυπουργός των Φίτζι ...
Με πέδιλα, φούστα και γραβάτα ο πρωθυπουργός των Φίτζι ... from www.newsit.gr
Τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας σεισμικής δόνησης 5,4 βαθμών που έπληξε χθες τη νοτιοδυτική επαρχία σετσουάν της κίνας, γνωστοποίησαν οι τοπικές αρχές σήμερα. Τι συνέβη στο ινστιτούτο ιολογίας της γουχάν Νεκροί και τραυματίες από τον σεισμό μεγέθους 6,1r στην επαρχία γιουνάν. Σεισμός μεγέθους 7,3 βαθμών έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας σήμερα, νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα. Σχεδόν 200.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους κοσμοσ. Η κίνα θρηνεί για τον θάνατο ενός ηρωικού… γουρουνιού. Αυξάνονται οι νεκροί και οι τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό στην κίνα (pics&vid). Όπως αναφέρεται, κίνα και ρωσία έχουν σκοπό να κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν την πρόσδεση των κράτους των σκοπίων στο νατοϊκό στρατόπεδο.

Μια σεισμική δόνηση μεγέθους 6,2 βαθμών έπληξε σήμερα την δυτική επαρχία σιζάνγκ της κίνας, ανακοίνωσε το ευρωπαϊκό μεσογειακό σεισμολογικό κέντρο (emsc).

Ο πιο θανατηφόρος σεισμός στην ιστορία συνέβη το 1556 στο σαανσί της κίνας, με εκτιμώμενο αριθμό θανάτων 830.000. Τι συνέβη στο ινστιτούτο ιολογίας της γουχάν Ισχυρότατος σεισμός σημειώθηκε στη δυτική κίνα, στην επαρχία σιτσουάν. Έτσι, το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών. Φονικός σεισμός 6 ρίχτερ συγκλόνισε την κίνα (pics&vid). Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να βρουν επιζώντες στα συντρίμμια. Η κίνα θρηνεί για τον θάνατο ενός ηρωικού… γουρουνιού. Σχεδόν 200.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους κοσμοσ. Η συμμαχία των 15 για τον αποκλεισμό των ξένων από το κινέζικο πρωτάθλημα αλλάζει τις ισορροπίες. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας σεισμικής δόνησης 5,4 βαθμών που έπληξε χθες τη νοτιοδυτική επαρχία σετσουάν της κίνας, γνωστοποίησαν οι τοπικές αρχές σήμερα. Μια πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση που είχε πλήξει το 2008 την επαρχία σετσουάν στοίχισε τη ζωή σε σχεδόν. Όπως αναφέρεται, κίνα και ρωσία έχουν σκοπό να κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν την πρόσδεση των κράτους των σκοπίων στο νατοϊκό στρατόπεδο. Την ίδια ώρα, ένας δεύτερος ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στη βορειοδυτική κίνα και συγκεκριμένα στην απομακρυσμένη περιφέρεια σινζιάνγκ.

Η νοτιοδυτική κίνα πλήττεται συχνά από ισχυρούς σεισμούς. Αυξάνονται οι νεκροί και οι τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό στην κίνα (pics&vid). Μια σεισμική δόνηση 6,3 βαθμών έπληξε σήμερα μια περιοχή της νότιας κίνας κοντά στα σύνορα με την ινδία, ανακοίνωσε το γεωλογικό. Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας το απόγευμα της. Έτσι, το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών.

Κίνα: 15η συνεχόμενη ημέρα χωρίς καμία περίπτωση μετάδοσης ...
Κίνα: 15η συνεχόμενη ημέρα χωρίς καμία περίπτωση μετάδοσης ... from media.enikos.gr
Σεισμός μεγέθους 7,3 βαθμών έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας σήμερα, νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα. Ο πιο θανατηφόρος σεισμός στην ιστορία συνέβη το 1556 στο σαανσί της κίνας, με εκτιμώμενο αριθμό θανάτων 830.000. Τι συνέβη στο ινστιτούτο ιολογίας της γουχάν Την ίδια ώρα, ένας δεύτερος ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στη βορειοδυτική κίνα και συγκεκριμένα στην απομακρυσμένη περιφέρεια σινζιάνγκ. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας σεισμικής δόνησης 5,4 βαθμών που έπληξε χθες τη νοτιοδυτική επαρχία σετσουάν της κίνας, γνωστοποίησαν οι τοπικές αρχές σήμερα. Το ζώο είχε καταφέρει να επιβιώσει επί 36 ημέρες εγκλωβισμένο κάτω από ερείπια, μετά τον σεισμό του 2008. Ο πρόεδρος της κίνας σι τζινγκπίν και ο πρωθυπουργός λι κετσιάνγκ ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να καταβληθούν οι ύπατες προσπάθειες για να διασωθούν τα θύματα του σεισμού και να περιορισθεί. Η κίνα θρηνεί για τον θάνατο ενός ηρωικού… γουρουνιού.

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας σεισμικής δόνησης 5,4 βαθμών που έπληξε χθες τη νοτιοδυτική επαρχία σετσουάν της κίνας, γνωστοποίησαν οι τοπικές αρχές σήμερα.

Φονικός σεισμός 6 ρίχτερ συγκλόνισε την κίνα (pics&vid). Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να βρουν επιζώντες στα συντρίμμια. Σχεδόν 200.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους κοσμοσ. Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 134 τραυματίστηκαν όταν ισχυρός σεισμός 6 βαθμών έπληξε την επαρχία σετσουάν της νοτιοδυτικής κίνας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τον. Ο πιο θανατηφόρος σεισμός στην ιστορία συνέβη το 1556 στο σαανσί της κίνας, με εκτιμώμενο αριθμό θανάτων 830.000. Η νοτιοδυτική κίνα πλήττεται συχνά από ισχυρούς σεισμούς. Ισχυρός σεισμός στην κίνα που αφήνει νεκρούς και τραυματίες. Φόβους για τουλάχιστον 100 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες εξέφρασε σήμερα η κινεζική κυβέρνηση μετά το σεισμό των 6,5 βαθμών που συγκλόνισε σήμερα τη νοτιοδυτική κίνα επισήμως, το. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας σεισμικής δόνησης 5,4 βαθμών που έπληξε χθες τη νοτιοδυτική επαρχία σετσουάν της κίνας, γνωστοποίησαν οι τοπικές αρχές σήμερα. Την ίδια ώρα, ένας δεύτερος ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στη βορειοδυτική κίνα και συγκεκριμένα στην απομακρυσμένη περιφέρεια σινζιάνγκ. Έτσι, το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών. Ο σεισμός ήταν ο τρίτος ισχυρότερος σεισμός που καταγράφηκε από το 1900. Η συμμαχία των 15 για τον αποκλεισμό των ξένων από το κινέζικο πρωτάθλημα αλλάζει τις ισορροπίες.

Η συμμαχία των 15 για τον αποκλεισμό των ξένων από το κινέζικο πρωτάθλημα αλλάζει τις ισορροπίες. Τι συνέβη στο ινστιτούτο ιολογίας της γουχάν Ισχυρότατος σεισμός σημειώθηκε στη δυτική κίνα, στην επαρχία σιτσουάν. Μια σεισμική δόνηση μεγέθους 6,2 βαθμών έπληξε σήμερα την δυτική επαρχία σιζάνγκ της κίνας, ανακοίνωσε το ευρωπαϊκό μεσογειακό σεισμολογικό κέντρο (emsc). Το βίντεο με τις νυχτερίδες στο εργαστήριο της γουχάν, που πυροδότησε νέες θεωρίες για την προέλευση του κορονοϊού.

Ο κορονοϊός κλείνει τα σχολεία και στην Μεγάλη Βρετανία
Ο κορονοϊός κλείνει τα σχολεία και στην Μεγάλη Βρετανία from www.newsit.gr
Σάββατο, 22 μαΐου 2021 01:46. Την ίδια ώρα, ένας δεύτερος ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στη βορειοδυτική κίνα και συγκεκριμένα στην απομακρυσμένη περιφέρεια σινζιάνγκ. Ισχυρός σεισμός στην κίνα που αφήνει νεκρούς και τραυματίες. Σχεδόν 200.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους κοσμοσ. Η δόνηση ήταν μεγέθους 6 βαθμών και έπληξε την επαρχία του σετσουάν, όπου καταστράφηκαν 10.000 κατοικίες. Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να βρουν επιζώντες στα συντρίμμια. Η νοτιοδυτική κίνα πλήττεται συχνά από ισχυρούς σεισμούς. Η κίνα είναι αντιμέτωπη με «εξαιρετικά σοβαρές» πλημμύρες δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν πλημμύρισαν στοές του μετρό στην πόλη τσεντσόου, στην κεντρική κίνα, ανακοίνωσαν.

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 134 τραυματίστηκαν όταν ισχυρός σεισμός 6 βαθμών έπληξε την επαρχία σετσουάν της νοτιοδυτικής κίνας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τον.

Αυξάνονται οι νεκροί και οι τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό στην κίνα (pics&vid). Το ζώο είχε καταφέρει να επιβιώσει επί 36 ημέρες εγκλωβισμένο κάτω από ερείπια, μετά τον σεισμό του 2008. Ο πρόεδρος της κίνας σι τζινγκπίν και ο πρωθυπουργός λι κετσιάνγκ ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να καταβληθούν οι ύπατες προσπάθειες για να διασωθούν τα θύματα του σεισμού και να περιορισθεί. Μια πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση που είχε πλήξει το 2008 την επαρχία σετσουάν στοίχισε τη ζωή σε σχεδόν. Ο σεισμός ήταν ο τρίτος ισχυρότερος σεισμός που καταγράφηκε από το 1900. Σχεδόν 200.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους κοσμοσ. Η συμμαχία των 15 για τον αποκλεισμό των ξένων από το κινέζικο πρωτάθλημα αλλάζει τις ισορροπίες. Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 134 τραυματίστηκαν όταν ισχυρός σεισμός 6 βαθμών έπληξε την επαρχία σετσουάν της νοτιοδυτικής κίνας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τον. Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να βρουν επιζώντες στα συντρίμμια. Ισχυρότατος σεισμός σημειώθηκε στη δυτική κίνα, στην επαρχία σιτσουάν. Η νοτιοδυτική κίνα πλήττεται συχνά από ισχυρούς σεισμούς. Νεκροί και τραυματίες από τον σεισμό μεγέθους 6,1r στην επαρχία γιουνάν. Τι συνέβη στο ινστιτούτο ιολογίας της γουχάν

Τουλάχιστον 50 νεκροί και περίπου 300 τραυματίες είναι σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες τα θύματα του σεισμού που έπληξε σήμερα στην επαρχία γκανσού της βορειοδυτικής κίνας σεισμοσ. Σχεδόν 200.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους κοσμοσ.

Posting Komentar

0 Komentar